ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

03.05.11:
Από 02/05/2011 το ΙΚΤΕΟ Κέρκυρας πραγματαποιεί ελέγχους και σε δίκυκλα

08.09.07:
Επίσημα εγκαίνια ΙΚΤΕΟ Κέρκυρας το Σάββατο 08.09 στις 8:00μμ

05.06.07:
Έναρξη λειτουργίας ΙΚΤΕΟ Κέρκυρας

03.04.07:
Διαπίστευση του ΙΚΤΕΟ Κέρκυρας από το φορέα του Ε.ΣΥ.Δ με ISO 17020

Ιδιωτικά ΚΤΕΟ Κέρκυρας

Σχετικά

Η νέα πραγματικότητα είναι γεγονός στο χώρο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων. Με την ψήφιση του Ν 2963/2001 το δικαίωμα διενέργειας τεχνικού ελέγχου εκχωρήθηκε και σε ιδιωτικούς φορείς (Ιδιωτικά Κ.Τ.Ε.Ο.) τα οποία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος και λειτουργούν ισότιμα ως προς τα δημόσια Κ.Τ.Ε.Ο. Έτσι λοιπόν το 2003 δημιουργήθηκε η εταιρία ΙΔΙΩΤΙΚΑ Κ.Τ.Ε.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε. η οποία διενεργεί αδιάβλητους ελέγχους βασισμένους  σε υψηλά ποιοτικά πρότυπα, άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό, υποδειγματική εξυπηρέτηση, πολιτισμένο περιβάλλον, με σεβασμό στην ασφάλεια και στο χρόνο του πολίτη.

Εγκαταστάσεις

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Κ.Τ.Ε.Ο. Κέρκυρας Α.Ε. βρίσκεται στην περιοχή αεροδρομίου Κέρκυρας σε ιδιόκτητο  οικόπεδο 7000 m2  πρόκειται για ένα σύγχρονο κτήριο 650 m2 μελετημένο και σχεδιασμένο απ’ την πλέον εξειδικευμένη εταιρία του χώρου “ΔΙΕΝΝΗΣ Α.Τ.Ε.” υπό τον αρχιτέκτονα κ. Πλανάκη Πέτρο όπου για άλλη μια φορά δημιούργησε κάτι το ξεχωριστό. Την κατασκευή του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου υλοποίησε η τεχνική εταιρία του κ. Παπαδημητρίου Λουκά με εξειδικευμένο προσωπικό με συνέπεια και ταχύτητα.

Τέλος ευχαριστούμε τις εταιρίες του νησιού μας που με τη τεχνογνωσία τους, τα άριστα υλικά τους  και τις υπηρεσίες τους είχαν άψογη συνεργασία με τους κατασκευαστές μας:

  1. Έτοιμο σκυρόδεμα Βιομπετόν Ευαγγέλου Γ.Ν. Ευαγγέλου Α.Ε.Β.Ε.
  2. Ασφαλτικά έργα Ζωχιός Νικόλαος
  3. Περιφράξεις Κοντός Σ. & υιοί Α.Ε.
  4. Οικ. Υλικά Αφοί Σπάτουλα Α.Ε.Β.Ε

Μηχανήματα

Στο χώρο ελέγχου του Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. είναι εγκατεστημένες δυο αυτόματες γραμμές ελέγχου αυτοκινήτου έως 3,5 ton και μια μοτοσικλετών, εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας του γερμανικού οίκου BOSCH.

Το μηχανογραφικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο απ’  την μεγαλύτερη εταιρία του χώρου, τη “B-OPEN” εγγυάται την αδιάλειπτη επικοινωνία του Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. με τις βάσεις δεδομένων του υπουργείου μεταφορών και επικοινωνιών.
Ο μηχανολογικός εξοπλισμός έχει ελεγχθεί από ειδικό φορέα διακρίβωσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και η αξιοπιστία των μετρήσεων.